Незважаючи на те що епідемію коронавірусу в Україні ще не перемогли, бази відпочинку в Херсонській області та Одесі все-таки готуються до відкриття. Скільки буде коштувати відпочинок біля моря в цьому році, повідомляє Gazeta.ua.

За словами власників українських баз відпочинку, в 2020 році сезон цього року розпочнеться з кінця червня. Дорого в цьому році обійдеться відпочинок в Одесі. Тут для двох тиждень перебування в готелі на березі моря буде коштувати близько 35 тисяч гривень.

"Одеса завжди була дорогим місцем відпочинку. І це не через кращий сервіс, а через престиж. Так само, як колись в Криму було престижно відпочивати в Ялті. Хоча там були не найкращі готелі, але ціна була висока. В Одесу їде багато іноземців. Ми бронюємо готелі для німців, білорусів, англійців і поляків. Заробітки там вище, а відповідно і ціна для них нормальна", – говорить турагент по організації внутрішнього відпочинку Юрій Панюк.

Трохи дешевше буде відпочити в Херсонській області.

"Сезон цього року плануємо відкрити з середини червня. У червні ціна за номер буде 550 гривень, в липні і серпні – 750 гривень. Такі ж ціни були і в минулому році. Не міняємо їх, щоб відпочило більше людей", – розповіла власниця бази відпочинку в селі Генгірка Генічеського району Наталія Григорчук.

За її словами, їй вже дзвонять люди і записуються на відпочинок.

Найдешевше можна відпочити на приватних базах біля Азовського моря. Тут місце в восьмимісному номері обійдеться в 150 гривень. Але при цьому зручності і літній душ для відпочиваючих будуть на вулиці.

Если Вы заметили ошибку, пожалуйста, выделите некорректный текст и нажмите Ctrl+Enter - так Вы поможете нам улучшить сайт. Спасибо!