За попередньою інформацією, водій вантажівки не надав переваги в русі легковику.

У Черкаській області, на автодорозі "Золотоноша-Черкаси-Сміла-Умань", біля села Ротмістрівка, Черкаського району, сталася смертельна ДТП.

Про це повідомляє пресслужба ГУ НП у Черкаській області 4 січня.

На дорозі зіткнулися КАМАЗ та ВАЗ-2115. Постраждало троє людей. Один із потерпілих помер у лікарні. Слідчі відкрили кримінальне провадження.

"Аварія сталася 3 січня, близько 18:00 години. За попередньою інформацією, водій вантажівки не надав переваги в русі та здійснив зіткнення з авто ВАЗ-2115. У легковику, окрім 25-річного водія, перебували два пасажири, 20-річний чоловік та 19-річна дівчина. Керманич та дівчина зараз госпіталізовані. Ще один потерпілий помер у Смілянській районній лікарні", - розповіли правоохоронці.

За фактом ДТП відкрито кримінальне провадження за частиною 2 статті 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.
 
Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого. 

Если Вы заметили ошибку, пожалуйста, выделите некорректный текст и нажмите Ctrl+Enter - так Вы поможете нам улучшить сайт. Спасибо!