Про можливість заміни бічних панелей PlayStation 5 стало відомо ще до виходу консолі з відео з офіційним розбиранням, але досі компанія не пропонувала жодних варіантів, зате заважала іншим продавати їх. 

Тепер японська корпорація нарешті анонсувала свої змінні панелі. Вони вийдуть у чорному, рожевому, фіолетовому, блакитному та червоному кольорах як для PS5 Digital Edition, так і для версії з приводом для дисків. Ціна – 55 доларів.

Також Sony випустить контролери DualSense у рожевому, блакитному та фіолетовому кольорах за 75 доларів. Вони, як і бічні панелі, мають надійти у продаж у січні 2022 року. 

На першому етапі аксесуари з’являться в США, Канаді, Великій Британії, Франції, Німеччині, Швейцарії, Австралії, Іспанії, Португалії, Італії, Австрії, Новій Зеландії, Японії, Китаї, Сінгапурі, Малайзії, Таїланді, Індонезії, В’єтнамі, Кореї та Філіппінах. У Росію постачання поки що не планується, проте Sony має намір розширювати географію в майбутньому.

Если Вы заметили ошибку, пожалуйста, выделите некорректный текст и нажмите Ctrl+Enter - так Вы поможете нам улучшить сайт. Спасибо!